Меню
Ваш кошмк

Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - Політика) діє відповідно до  Закону України «Про захист персональних даних» відносно збору, зберігання, використання та нерозголошення всієї інформації, яку інтернет-магазин Monkey Music (далі - Магазин), розташований на доменному імені https://monkeymusic.com.ua, може отримати про фізичну особу (далі - Користувач) під час використання ним сайту магазину (далі - Сайт). Політика конфіденційності та захисту персональних даних встановлює порядок здійснення та обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодію з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, а також інформацію для Користувача щодо отримання доступу, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути щодо захисту персональних даних.

Використання Користувачем Сайту означає автоматичну згоду з Політикою і умовами обробки персональних даних Користувача. Тому перед початком використання Сайту просимо ознайомитися з цією Політикою. У разі незгоди з умовами Користувач повинен припинити використання Сайту.

Яка інформація збирається

Персональні дані надаються Користувачем в добровільному порядку при реєстрації на Сайті або оформленні ним замовлення на покупку товарів і можуть включати в себе наступну інформацію:

  • прізвище, ім'я, по-батькові;
  • контактний номер телефону;
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • адресу доставки товару;
  • реквізити банківської карти.

Звертаємо Вашу увагу:

Сайт обмежується лише збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для надання послуг Користувачеві. Сайт також збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Персональні дані Користувача можуть використовуватися для:

  •       інформування про статус замовлення;
  •       розсилку новин та інших повідомлень від імені Магазину;
  •       створення облікового запису при бажанні самого Користувача;
  •       надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки. 

Цілі використання персональних даних

Персональні дані Користувача використовуються в цілях забезпечення надання послуг Магазину, обміну інформацією/новинами, відповідно до законів України: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних», «Про інформацію», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються та зберігаються в Базі персональних даних.

Термін зберігання та умови видалення персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються. Для блокування, видалення, отримання доступу до персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо персональних даних, які обробляються відповідно до цієї Політики, Користувачу необхідно написати лист-звернення на електронну скриньку Магазину sale@monkeymusic.com.ua

Використання файлів cookie

Cookie — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої Користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого Користувач відвідує Сайт.

Важливо:

1.  при повторному відвідуванні Користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються;

2.  в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої Користувача;

3.  відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Сайт піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування максимально комфортним, і для цього необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги та інтереси Користувача. 

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не поширюється у відкритому доступі.

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу або електронну пошту Користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто, жодним чином або способом не порушується таємниця «активності» Користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

Захист інформації

Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити себе і своїх користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, що зберігаються в ньому. Всі дані зберігаються в зашифрованому вигляді.

Інформація, що може надаватися третім особам

Користувач погоджується з тим, що його персональні дані можуть надаватися третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам зв'язку, виключно з метою виконання його замовлення.

Зміни політики конфіденційності

У цю Політику періодично та без попереднього повідомлення Користувача про це можуть вноситися зміни та доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства. Всі оновлення Політики відображатимуться на цій сторінці. Якщо протягом зазначеного строку Користувач не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Користувач погоджується з відповідними змінами Політики. Тому радимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Якщо виникли питання стосовно політики конфіденційності та захисту персональних даних, пишіть нам на електронну скриньку sale@monkeymusic.com.ua